Хакери атакуваха фолк певицата Силвия. За това се ожали самата

...
 Хакери атакуваха фолк певицата Силвия. За това се ожали самата
Коментари Харесай

Хакери атакуват фолк-певица

 Хакери нападнаха фолк певицата Силвия. За това се ожали самата тя пред „ България Днес “.  

Писаха ми във Facebook от профила на моя доста добра другарка, която имам вяра безусловно. Текстът беше следният: “Спешно би трябвало да пратя на майка ми едни значими документи, не мога да си вляза в пощата, мога ли да употребявам твоята за една минута работа “. Аз й написах имейла си и предложих да напиша паролата си в телеграм, тъй като там е по-сигурно при което получих отговор: „ Пиши тук и след това изтрий и двете “.

 

Постъпих доста неуместно само че и за момент не се усъмних, че не ми написа приятелката ми, тъй като тя е доста ангажиран човек и около нея, както и при мен, постоянно има някакъв екшън “,  разказва Силвия.

В един миг певицата взема решение да се обади на приятелката си и схваща, че нейният профил във фейсбук е хакнат.

„ Много се стреснах. Мисля, че са влизали в пощата ми, само че съумях  да запазя профила си.  Предполагам, че са дилетанти, щом са имали потребност от паролата ми. Реагирах първосигнално, а не трябваше. Това беше голяма неточност “, споделя Силвия. Изпълнителката приканва хората да не дават персонални данни в обществените мрежи и да се обадят на хората, от чиито профили им пишат, с цел да ревизират дали не са станали жертва на машинация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР